Tuesday, April 30, 2013

A little part of my life .. :-j


Si .. oricat as incerca sa ma prefac ca nu imi place cand ma iei in brate sau cand imi ceri sa-ti dau o pupa ..
Stii...imi place dar cu gr
eu ma prefac ca tip sa ma lasi in pace sau sa nu o mai faci :| Dar .. o fac asta fiindca stiu ca vrei doar sa o faci geloasa pe ea ,
una dintre cele mai bune prietene ale mele :| Sau .. doar sa te joci , cu mine , cu sentimentele mele ! :| Se aud povesti ca ma placi si ... eu , totusi 
nu prea cred ! Insa .. ma las sa´mi raspund singura ca o nebuna ! :-j Raman cu speranta ca nu voi ramane doar o simpla prietena pe care ..
intr-o buna zi , o vei uita ! Nu vei mai stii cine e ''Ioana'' , nebuna aia cu care faceai toate tampeniile , nebuna aia pe care o imbratisai si te dadeai 
la ea ! :-j Nebuna aia .. care niciodata nu te va uita ! :-j

Tuesday, April 23, 2013

Stiu ca ma placi , dar abtine'te de la gesturile alea perverse :-j Cateodata dai de banuit si tot eu pic de proasta :-j Si tot la mine vin ''Te place / il placi'' si crede'ma , decat sa te plac .. mai bine moarta ! :| Din moment ce te dai la toate fetele n'ai sanse la mine ! :) Oricat m'ai imbratisa / pupa e = cu 0 la mine ! :]

Saturday, April 20, 2013

Ce e iubirea ? :|

Iubirea implica atractia fizica certuri, conversatii interesante, incapatanari, compromisuri si multe altele, de multe ori se spune ca iubirea inlatura suferinta, ca poate transcende si aduce fericirea. Iubirea este o tema literara foarte vasta si importanta, ale carei origini se leaga de originile culturii umane. În opinia lui Victor Hugo, "dragostea e chiar parte din suflet. E de aceeasi natura. Dragostea e ca o scanteie divina si ca sufletul, si tot ca el e incoruptibila, indivizibila, nepieritoare. E un punct de foc in noi, nemuritor si infinit, pe care nimic nu-l poate margini si nimic nu-l poate atinge. Îl simti arzand pana in maduva oaselor si-l vezi stralucind pana in adancurile cerului". Iubirea este ceea ce naste fiecare in sufletul sau, timpul este capabil sa inteleaga cit de minunata este iubirea.

Friday, April 19, 2013

Orgoliu ?! :| Mai bine'am renunta la el..Dar cat timp e ea printre noi ,nu avem sansa ! :(

D'acar fi sa ma opresti , totul ar fi minunat ! As stii ca ti la mine si ca nu m-ai uitat..Degeaba sufar si-mi imaginez,niciodata nu te va lasa orgoliul sa vii dupa mine ! Degeaba NEGI stiu ca ma iubesti dupa felul in care ma privesti ! Desi .. e EA intre noi , eu o voi indeparta , iti jur , iubirea mea ! :x Si vom renunta , AMANDOI , la orgoliu ! ♥ Cause this is the LOVE ♥

Friday, April 12, 2013

Prietenia ?! Forget it ! Prietenii sunt falsi !

Cat de falsi pot fi unii prieteni :| Cand sunt cu cineva , se comporta ca si cu un gunoi cu tine ! :-j O zi isi revin dupa .. iar incepe ''prietenia'' lor ! :| Mi-am dat seama ce fel de prieteni am ! :| Gandeste-te ce faci , intr-o zi , toti o sa-ti intoarca spatele , si o sa te intorci la mine :-j Dar va fi prea tarziu ! ;)

Never put your trust in a friend !!! :-< You will be disappointed :| Everything goes, so they say, but nothing passes without leaving a trace ! Everything goes, but does not forgive! ! :-<

Thursday, April 11, 2013

Cititi .. merita ! Va veti regasi in articol , mai ales voi , fetele !

Cine sunt eu..? Eu sunt fata timida. Sunt fata careia ii este frica sa deschida gura, iar atunci cand o deschide se balbaie, cu toate ca stie ce vrea sa spuna. Sunt fata care este mereu posaca si singuratica, sunt fata care nu are tupeul sa intrebe nimic. Asteapta sa fie intrebata si cu toate ca vrea asta mai mult ca orice, spune nu. Sunt acea fata care se poate exprima doar prin scris, fata care este barfita pentru ca nu face parte dintr-un anumit grup. Sunt fata ciudata care sta cu nasul in carti si citeste si nu are cea mai buna prietena. Sunt fata cu vise marete, sunt fata care, crede ca este cea mai ghinionista persoana de pe pamant. Sunt fata care este pesimista mereu, care se gandeste intai la persoanele din jur si apoi la ea. Sunt fata care incearca sa fie prietena cu toata lumea dar este respinsa. Sunt fata care isi spune mereu ca se va schimba, care spune ca va fi normala ca toti ceilalti..dar nu e. Sunt fata care spune ceea ce gandeste doar virtual si in fata persoanei respective baga capul in pamant. Sunt fata care nu are niciun pic de tupeu...care astazi as vrea sa o schimb. Sunt fata care astazi vreau sa se faca mai puternica, mai nepasatoare...dar nu pot...pentru ca asa este firea mea. Dar intr-o zi fata aceea luata de proasta de mult se va schimba, va devenii ceva in viata si toti se vor uita cu invidie la ea...Sunt fata care va pune piciorul in prag odata si va spune tare si raspicat NU... Dar pana atunci, raman fata timida, inchisa in mine..

I need my wings back

Azi am încercat să zâmbesc. Nu știu dacă am păcălit pe careva. Știu doar că a fost un zâmbet amar, un zâmbet trist, un zâmbet plângăcios.
Sunt zile în care mă simt pierdută, mă simt copilă cu prea multe vise și lacrimi. Deseori plâng pentru că nu reușesc și vreau să strig atât de tare, să mă îmbrățișeze cineva și să îmi spună că există o soluție. Sunt zile în care nu vreau să mai caut soluții, vreau ca viața să ia deciziile pentru mine iar eu să zac tolănită citind o carte.
Sunt zile în care mă simt puturoasă. Zile în care aș plânge cu o cutie de înghețată între brațe, sperând că lacrimile îmi vor șterge dubiile.
M-am considerat întotdeauna o femeie complicată. Râd și după două secunde mă dau de ceasul morții pentru că îmi amintesc ce am greșit și ce am pierdut. Se mai întâmplă să fiu și pesimistă. Atunci chiar că trebuie să-mi stai departe. Văd negru unde este roșu, gri unde este albastru, lacrimi unde este iubire, dezamăgire unde este prietenie și așa mai departe.
Sunt zile în care mai bine stau departe de oglindă. Fiecare defect, chiar și cel care nu există, provoacă dezamăgire. Îmi critic viața, alegerile, rochia prea lungă, rujul prea aprins, cămășile lui necălcate pentru că am fost puturoasă, aragazul nespălat, rufele neîntinse și plâng. Plâng pentru că câteodată nu mai pot și am nevoie de susținere. Da, o vorbă dulce. El știe să mă ridice atunci când devin o frunze ce cade încet, dansând în aer, la pământ. Cred că este magician sau sunt eu prea îndrăgostită pentru că îi sunt de ajuns două brațe pentru a mă ridica în aer și a-mi da putere pentru a merge înainte .

- Nu stiu daca s-a chinuit cineva sa citesca asta :-j Anyway ! :)

Thursday, April 4, 2013

Articol - Pariu cu viata - episodul 5 .

Un mic articol:*:
Tinerii din “Pariu cu viata”, Anca, Vlad, Ioana, Liviu, Monica si Dima se pregatesc pentru cateva zile de vis la Susai. Excursia le starneste emotii si amintiri, dar totodata ii asteapta surprize si momente de neuitat.
Ioa
na si Liviu isi doresc sa petreaca o seara romantica in doi, la lumina lumanarii, vizionand filmul “Minte-ma frumos”, insa clipele de intimitate le sunt intrerupte in mod repetat, iar cina se transforma intr-un adevarat fiasco: “Plecarea la Susai este gandita pentru a-i apropia mai mult pe Ioana si Liviu, insa acolo apare un element-surpriza, care strica tot planul si o bulverseaza complet pe Ioana, Andrei. Ce urmeaza pot sa va asigur ca este plin de pasiune!”, spune Alina.
“Filmarile au fost extraordinar de fumoase, cabana in sine iti ofera un mod de relaxare pe care nu-l gasesti oriunde. Andrei isi aminteste de toate clipele frumoase petrecute impreuna cu Ioana si se decide ca nu are cum sa renunte sub nicio forma la ea”, spune Dorian.

“La Susai am filmat timp de 3 zile, iar in afara filmarilor, ne-am distrat alaturi de echipa serialului. Impreuna cu Dorian, Dima, Vlad, Liviu si Alina am fost la piscina, sauna si ne-am facut exercitiile zilnice in sala din cabana", marturiseste Alexia.

“A fost un pic frig, dar a meritat. Dima si Monica se iubesc foarte mult si ceea ce isi doresc momentan este un copil. Intre pauzele de la filmare mergeam la sala si la piscina. Au fost cateva zile frumoase la munte in care am imbinat utilul cu placutul”, povesteste Dima.

Raluca si Tudor isi cauta in graba o locuinta, astfel ca isi lasa fetita in grija Sarei si a lui Cristi, dar cei doi uita de micuta Mia. Telespectatorii vor vedea in episodul de miercuri din “Pariu cu viata”, difuzat de la 21.30, la Pro Tv, ce se intampla cu copilul celor doi si care sunt momentele pline de emotie si de pasiune de la Susai.

A borred day ! :-j

Heiii :o3 ;;) Dupa o zi plictisitoare petrecuta la scoala ,.. ce poti face decat sa postezi pe blog ? ;;) Mi-am inceput dimineata cu http://www.youtube.com/watch?v=jZr2kspZtfw :) Voi ? >:d<
Anyway :-j Astazi o sa fac nisste articole despre ''Nesimtire'' , ''Vise'' si despre ''Copilarie'' :*

Wednesday, April 3, 2013

Sa iubesti / Sa fi iubit .

Sa iubesti ... e ceva magic :x Lumea ta , este doar el ! Nu mai poti invata , nu mai poti manca..Efectiv , nu mai poti face nimic fiindca te gandesti doar la el ! Simti fluturasi in stomac.Ce poti face ?! NIMIC ! Pana te va rani si .. il vei uita ! Anyway :-j Sa iubesti e ceva unic , se intampla CU ADEVARAT o singura data in viata..Restul ? :-j Copilarii ! :-j Dar ..ce se intamplacand , IUBESTI SI ESTI IUBIT ? :o3



Sa fi iubit ?! 

Sa fi iubit inseamna sa sa iubesti si acel sentiment sa-ti fie transmis si tie de alta persoana. Ca sa fi iubit trebuie sa iubesti...si sa nu dezamagesti acea persoana...daca te iubeste este bine dar daca sentimetul este reciproc poti sa spui ca ai o viata roz !

Prietenie & Falsitate VS Iubire & Batjocura .

Mda .. in ziua de azi exista si IUBIRE & BATJOCURA :]

Iubirea este atunci cand daca vezi persoana iubita simti ca lumea ta este roz iar fluturasi din stomac mai au un pic si explodeaza! Intr-o iubire nu poate exista batjocura....daca iti bati joc de o persoana si inainte i-ai spus macar o data "Te iubesc" inseamna ca esti un/o fals/a ! "Poti glumi intr-o iubire , dar nu iubi in gluma!"- Vorbe care trebuie respectate! Nu are rost sa faci o persoana sa sufere pentru a te amuza tu ! Esti un/o fals/a daca o faci ! Si poate intr-o zi se va introarce roata iti garantez!

Prietenie & Falsitate ... Mai exact.. Prietenie adevarata & Prietenie falsa ! 


Prietenia adevarata este atunci cand ai incredere in cineva ,pereci clipe frumoase cu acea persoana si iti este ca un frate/sora!....Prietenia falsa NU este prietenie...este doar o bataie de joc! In care pana la urma unul sufera ! Dar stiti....ce-l care isi bate joc , totdeauna se intoarce la acel cineva care i-a fost victima .. Si isi va dori sa-l mai aiba ca prieten macar pentru o secunda si va regreta ca si-a batut joc , macar pentru o secunda ... ! 



Fitze & Popularitate VS Originalitate & Simplitate .

Fitzele si popularitatea :
La ce iti ajuta astea ? /:) Va spun eu , te ajuta sa fi barfit , sa fi urat si sa ai 197653621790 dusmani !
- Multi pretendenti ? /:) Bitch , please :)) Vor doar o aventura , sa vada cum e sa fie cu o fata ''rea'' & ''populara'' :-j
- Prietenii vor fi doar pe interes , vor vrea doar bani , petreceri , popularitate , asta vor vrea de la tine !

                                           VS !
Originalitatea & simplitatea .
Wtf  :| Fitzele se intreaba : Ce's astea ? /:) ... Cititi aici , si veti afla !

Sa fi original inseamna sa nu imiti pe nimeni si sa fi mereu tu insasi ! Nu uita sa fi original mereu ....altfel lumea te va crede fals/a ! Simplitatea inseamna sa fi tu ! Fara machiaje , fond de ten si tot felul de chesti care te fac sa arati ca o papusa barbie ! Incearca sa fi tu ! Nu este greu ...Trebuie doar sa nu iti pese de parerea altora...si sa crezi doar in tine !
Ce inseamna MUZICA pentru voi ? :) 
Pentru mine ... muzica e totul ! In general : puterea de a zambi & puterea de a iubi <3 

Statusuri triste & Indiferenta .

Ce postez aucm ? :) Va dati seama din titlu :**

O sa regreti amarnic , momentul cand ai plecat , plangand m-ai lasat , dar stiu ca nu m-ai uitat ! 


O sa iti aduci aminte de zambetul meu , care te trezea dimineata , cu un sarut si chipul pe care ''il adorai mereu'' ! 

Ma crezi doar o copila , dar stii , ''copila'' asta stie ce vrea , vrea o viata frumoasa , si ea , cu toata lumea , sa fie rea ! 


Asa e stilu' ei , trebuie s-o iubesti ! Bitch please , nu o ignora , fi ca ea , ca oricum tot bocesti ! :-j


Noaptea , ma gandesc la tine si tu la mine ! Daca ne iubim , de ce o lasi sa vina de la sine ? :|


Tu , draga bitch , daca te mai bagi , o sa folosesc pe tine , un bici !! :) 




Iubire ?! :)) Nu , mersii ;;) Prefer VODKA :> 

Aveti iubit ? Sau .. mai bine zis , simpatizati/placeti pe cineva ? :3 Eu da...dar , nu cred ca e reciproc :-j
Anyway :-j Ce inseamna iubirea pentru voi ? :] 
Asta chiar e talent :O Nu ? :| Voi aveti talent la desen ? :o3 Eu , din pacate , nu prea :))) Anyway :-j O sa va postez niste melodii azi care cu siguranta va vor placea <3


Prima melodie :
- Nicolae Lacatus - Eram tanar cu sperante . 
http://www.youtube.com/watch?v=80tZx9hJvlw . [ascultati-o , nu veti regreta :o3]


Heiii , dragilor :* Eu sunt Yoyo <3 Acesta este blogul meu ! :] O sa va prezint si paginile mele :* Acest blog este dedicat lor , o sa postez poze , melodii & detalii despre paginile mele & sfaturi care v-ar putea ajuta ! :]
Paginile mele :
http://www.facebook.com/pages/printesa-lui-X/206038979421375
http://www.facebook.com/MissAliiWeLoveYou?group_id=0
http://www.facebook.com/pages/Nu-imi-este-dor-de-tine-imi-este-dor-de-noix/434365959983383?ref=hl ..........
Mai am si altele , dar , acestea sunt cele mai importante ! :] Va astept sa-mi vizualizati toate postarile <3